Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2012 01:59 - Ода за един тъжен човек
Автор: vanesa83g Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2821 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 18.06.2012 02:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

За да опиша моя приятел Коко, ще използвам любимия похват на колегата ми Владимир Станев, който дели хората не на бели, черни, бедни, богати, красиви, умни...а просто на тъжни и не толкова тъжни. Той е разказал за много тъжни хора в живота си, а аз сега ще посветя този постинг на мой тъжен френд.
Коко, наздраве! Изпроси си го, братле! ;)

Никола Ангелов – Коко...На пръв поглед съвсем обикновена двунога форма на живот. Работи, пие, спи, пуши, пере си чорапите... Но ако се вгледате по-дълбоко в душата му, ще разберете, че в действителност Коко е една много тъжна и объркана личност.

Някои го наричат Коко ЛарШа... И преди някой да ме е анатемосал и заплюл, че допускам правописни грешки, веднага уточнявам, че Коко ЛарШа няма нищо общо с ларж човек. Прозвището му идва от неква смесица между гранд фелд маршал и „лапни шаран”. Никой не може да каже кое е надделяло, но е всеизвестен факт, че Коко дълго време ни навираше във Фейсбук пространството прякора си. И не само, че не се срамува от него, ами и съвсем гордо си го носи. Само преди няколко вечери, докато отпивах от чашата си марково уиски на огромния диван в хола му, го чух да казва „Викат ми Коко ЛарШа”. И се ухили толкова самодоволно, че ми идваше да му врътна един шамар.

Откъде идва тъгата на Никола Ангелов – Коко ЛарШа... На първо място трябва да отбележим, че въпросната особа е върл фен на столичния футболен клуб „ЦСКА”. Не може да си привърженик на армейците и да не си тъжен и сдухан. Коко се опитва да прикрие отчаянието си, като поства върху моята Фейсбук стена грозни публикации против отбора ми (Само ЛЕВСКИ, оле!!!) . А докато разговаряме на сложни теми като „задължително ли е суингърите да са сключили църковен брак и как се отнася църквата към подобни изпълнения”, той вметва по едно „К*р за Левски!”

Тук се сещам за една любима колежка от ФЖМК – Лора, която неотдавна се питаше следното (карам по спомени): „Ако пийнала левскарка срещне на пуста улица в Студентски град още по-пийнал, но адски симпатичен младеж...екзестенциалният въпрос тук е „Ще има ли в крайна сметка к*р за „Левски?” И аз, седейки на дивана онази вечер, се питах същото „Ще има ли к*р за „Левски?” и „Пак ли ЦСКА ще му го набие...?”

Но това не е важно. Да продължим да нищим причините за тъгата на Коко ЛарШа.

Не е никак за подценяване и тъжния факт, че Коко е фен също така и на гореспоменатите сексуални развлечения, наречени „суинг”. Това е мероприятие, при което некой го набива на жена ти пред теб, ти на неговата...и изобщо става едно меле от пот, въздишки и скъсани прашки, след което нямаш никакво право да питаш половинката си дали ти е вярна...

Коко с неистови усилия се опитва да ме въвлече в това свое тъжно хоби. Опъвам се! Като магаре на лед! Защото виждам колко му е тегаво всеки път, когато го е набивал на некоя под възторжените възгласи на съпруга й. И не искам да бъда такъв тъжен човек. Дори с цената на 2 часа удоволствие!

Третата по ред, но не по значение причина за невеселото състояние на Коко ЛарШа, е култът му към чалга индустрията - песни, заведения, кифли... А бе с няколко думи - животът му е поп фолк отвсякъде! Понеделник вечер - "Ориент 33" и "усили това парче докрая", вторник - "Плаза Денс Център" и " малко го подобрих, по-добър е от преди"...Сряда, четвъртък, петък... Както пее F.O. :"Паласки се мятат на поразия, мамма миа..." Пред мен Коко твърди, че слуша ретро... И докато аз се разтапям на вечните хитове на SNAP и поклащам бедра на дивана, той си мисли "Таа па! На ква ми се прай?! Не ми дава да си пусна Ивана... Изобщо знае ли коя е Ивана?! И ше ми се прай на мацка тука... Пикла!"

Стигнахме и до объркването. То се диктува от тъжната действителност, че в Коко живеят няколко личности наведнъж. И всяка го тегли в различна посока. Една иска да е футболист и да печели сърцата на феновете с екипа на "Дубъла на Барса". (не питайте, гледах също толкова тъпо като вас, като го чух. Но вие сте късметлии, че не сте виждали снимки!!!) Друга иска да е автомобилен съзтезател и да си повръща обяда след поредната победа при "Траянови врата". Третата иска да е интериорен дизайнер и да обзавежда къщи в мутробарок стил. Четвърта иска да е просто луд купонджия, който да тресе паласките на кифлите в "Ориент 33", да смуче марковото си уиски и да гледа порно с немски субтитри.

Когато го питам коя личност би си избрал и коя наистина иска да бъде, Коко тъжно отговаря "Всичките" и ми поства "К*р за "Левски!" на стената.

Това е той в действителност - сбор от моножество тъжни и объркани личности. Едно съцветие от високи скорости, бърбън, чалга мелодии, суинг партита, адреналин, потни футболни фланелки и "К*р за "Левски"!

Много ме дразни. И адски много ме натъжава. Обаче не заменям неговото "Пусни другото порно клипче, бе, тва е тъпо" в 7 сутринта за нищо!!!

Щот съм ЛарШ ;)





Тагове:   приятели,   Рали,   купони,


Гласувай:
2



1. zafirov - Като голям веселяк звучи твоя чо...
06.07.2012 23:04
Като голям веселяк звучи твоя човек....
цитирай
2. vanesa83g - Хах, така е ;)
07.07.2012 00:18
Хах, така е ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vanesa83g
Категория: Лични дневници
Прочетен: 263586
Постинги: 58
Коментари: 152
Гласове: 325
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930